A 2021. december 1. és december 20. közötti rendeléseknél az árucsere időszakát 2022. január 7-ig meghosszabbítjuk

Karácsonyi ajándék tippek. Mivel lepjük meg szeretteinket?

Itt a karácsony! A naptár ugyan mást mutat, de az üzletek már riadót fújnak. Ne késlekedjen hát az ajándéktárgyakkal! Nincs mit szépíteni: az jár jól, aki időben beszerzi az ajándékokat. A szerencse a felkészülteknek kedvez, és ha úgy érzi, hogy kifogyott az ötletekből, ne búsuljon! Segítünk, mivel szerezhet örömöt szeretteinek.

Az ajándéklista bővül, míg a Szentestéig maradt napok lassan, de biztosan fogynak. Ha úgy érzi, szeretteinek már mindent megadott, biztosan nem téved. Léteznek ám ajándékok, amelyekkel egyszerűen nem lehet mellé nyúlni. Bár viccesen hangozhat, be kell vallanunk, hogy a stílusos zokni mindig telitalálat. Épp a zoknik vannak az utóbbi években fellendülésben és büszkén hagyjuk, hogy kilátszódjon a nadrágszár alól. Zoknit ajándékozhat az egész családnak és ráadásul választhat olyan mintát, amely összefügg az adott személy hobbijával. Bizonyára minden kávé kedvelő hölgy örülne egy aranyos teáskanna, csésze vagy kávébab mintás zokninak.

A hideg tél is közeleg, így anyukát, barátnőt és nagymamát is meglephet egy kényelmes sállal, mégpedig az általa kedvelt színben. Hogy otthon már vagy ezer van belőle? Nem probléma, a sálakból ugyanis sosem elég. Kiegészítőként válasszon még szöszeltávolítot is, és szerettei odáig lesznek, hogy mindenre gondolt.

Az elegáns hölgyeknek biztosan örömöt okoz a bőrkesztyű és az időjárás előrejelzés alapján, sapka is jól fog jönni. Ráadásul az említett tippeknél a méret miatt sem kell aggódnia. Ezekben az esetekben könnyen eltalálja a megfelelőt.

tipy_na_darky_2

Tippek a „puhaságok” ellenzőinek

Ha ellenzi a puha ajándékokat, nő és férfi családtagjainak is biztosan örömöt okoz egy új pénztárcával. Ha szerettei kedvelik a meleg italokat, mit szólna mondjuk egy dizájnos termoszhoz vagy bögréhez? Ha pedig a fenntarthatóság híve, választhat üveget is. Bizonyára minden igazi tervező örülne a fa alatt egy olyan kiegészítőnek, amelyről már régóta beszél, de sosem vette meg. Ne restelkedjen hát és vegyen például minőségi színes törülköző szettet. És ha ezeket a lehetőségeket személytelennek találja – egy biztos, egy közös fényképekkel ellátott kollázzsal minden rokonának örömöt okoz. Mindannyian tudjuk, hogy a karácsony nem az ajándékokról szól. Ennek ellenére, a tudat, hogy mosolyt csalhatunk a körülöttünk lévő emberek arcára, szép.