A 2021. december 1. és december 20. közötti rendeléseknél az árucsere időszakát 2022. január 7-ig meghosszabbítjuk

Ősz a pulóverek jegyében. Tanácsot adunk, hogyan válasszon

Ismer annál jobb érzést, mint egy kellemes puha pulóverbe bújni egy hideg és nyirkos napon? Mi sem! Úgy döntöttünk tehát, hogy tanácsot adunk a legjobb darab kiválasztásához. A lefelé kúszó hőmérséklet pulóverszezonja már itt van a kertek alatt, mi pedig tökéletesen felkészültünk erre az időre!

A pulóverek a gardrób szerves részét képezik különösen akkor, ha a kinti hőmérséklet egyre csak csökken. Ezen kívül nagyon hasznos választás lehet akkor is, ha egy finom blúzt szeretne viselni. Tudjuk azonban, hogy ha csak azt vennénk fel, könnyen megfázhatnánk, ezt pedig biztosan nem akarjuk. A pulóver így igazából egy megfelelő kompromisszumként szolgál.

Próbáljon például egy hosszú kötött kardigánt kombinálni egy hosszú ingruhával és térd feletti csizmával. Nem csak nagyon elegáns lesz, de élvezni is fogja. Ha lehetősége van napközben lazábban öltözni, akkor mindenképp legyen egy pulóver a polcon a ruhatárában. A kínálat nagyon változatos, és mi több, nagyon kellemes. Öltsön magára például egy hosszabb szabású kötött garbót. Akár az alap-, akár a pasztellszínekhez érzi magát közelebb, biztosan nem nyúl félre. Kombinálhatja a hosszabb pulóvert egy szűk bőr- vagy farmernadrággal.

svetry - blog

Örökérvényű szabály, hogyha egy bővebb felső mellett dönt, a ruha alsó részét szűkebbre vegye. Ennek azonban az ellenkezője is igaz. Viselhet hosszabb pulóvert (nem csak garbót) kordbársony- vagy akár farmerszoknyával is. Túl unalmasnak tűnik Ön számára ez az összeállítás? Mit szólna ahhoz, ha egy minőségi mintás harisnyával dobná fel a ruháját? Ehhez felvehet egy walker típusú csizmát, és máris gondoskodott az eleganciáról!

Természetesen még egy rövidebb kötött pulóverrel sem tévedhet, amit egy magas derekú nadrággal kombinálhat. Mint már többször említettük, az ősz az egyre hidegebb idő előhírnöke, de lehetővé teszi számunkra, hogy jól kiismerjük magunkat a ruhaválasztásban. Ezenkívül a pulóverek kellemes eszközei annak, hogy ne fázzunk, de mégis csinosnak érezzük magunkat. Érdemes továbbá azt mondani, hogy minden évszak megfelelő alkalom lehet egy szép pulóver vásárlására. Tehát mindent bele!