Kapszulagardrób

Mi az a kapszulagardrób?

Egy, illetve két szóval a kapszulagardrób rendezett minimalizmusnak mondható. A kapszulagardrób vagy az alapgardrób kifejezést is használják néha. A kapszulagardrób elve az, hogy legyen néhány olyan alapdarabunk, amelyek szabadon kombinálhatók egymással. Néhány alapdarab a felsőből, néhány alsó, minőségi cipő és kiegészítő – ez adja a gardrób alapját.

Először is ki kell takarítanunk a szekrényünk, és ki kell raknunk azokat a dolgokat, amelyeket nem viselünk.  cw_do clanku

Ezen a ponton csak néhány kérdést kell feltennie magának:

Hordtam ezt a holmit az elmúlt évben? IGEN / NEM

Jól áll nekem? IGEN / NEM

Jól érzem magam benne? IGEN / NEM

Boldoggá tesz? IGEN / NEM

Ha a legtöbb kérdésre a válasz NEM volt, ezt a darabot nyugodt szívvel eltávolíthatja a szekrényéből– ez nem azt jelenti, hogy kidobja a szemetesbe. Ebben az esetben több lehetőség közül választhat. Eladhatja a ruhákat, eladományozhatja a barátjának/családjának vagy jótékony célra. Ha sok darabja van, megpróbálhat vásárt rendezni a barátaival.

Stílusválasztás

Itt az ideje, hogy megtudja, milyen stílust visel a leggyakrabban. Sportosabb vagy elegánsabb? Gondolja át, milyen darabokat hord a legszívesebben. Soha nem visel egész ruhát, még társasági eseményeken sem? Akkor nem érdemes még a szekrény aljára sem elsüllyeszteni! Részesítsen előnyben egy elegáns overallt vagy kosztümöt, amiben jobban érzi magát még akkor is, ha formális ruhát kell viselnie.

 Színek és szabások

Ön dönti el, hogy milyen szabást és színt választ. Vannak, akik a semleges színeket részesítik előnyben, amelyek könnyen kombinálhatók. De ha Ön éppen egy színimádó, akkor sem kell kétségbe esnie, nyugodtan beillesztheti ezeket is az alapdarabok közé. Ez teljesen individuális. Ami a színeket illeti, célszerű egy egyszerű palettát választani, ami alapján vásárolja a darabokat. Ha a fekete túl durva hat, nyugodtan választhatja a sötétkéket is.

Most jön a kellemesebb rész: a vásárlás

kategorie_hu (5)   kategorie_hu (6)   kategorie_hu (7)

kategorie_hu (10)   kategorie_hu (8)   kategorie_hu (9)

kategorie_hu (11)   kategorie_hu (12)   kategorie_hu (1)

kategorie_hu (2)   kategorie_hu (3)   kategorie_hu (4)

A kapszulagardróbbal kapcsolatos további információkért kövesse BLOGunkat.