Rólunk

Rólunk

 

London. Divatos metropolisz, amely a világ leghíresebb tervezőinek ad otthont.

 

London. Végtelen bevásárlóutcák, híres butikok. Számos divatmárka székhelye.

   London Fashion Week Festival.

 

London. Az új Párizs. Ikonikus ruhák a punktól, a progresszív minimalizmustól kezdve a haute couture-ig. 

A világ legkülönbözőbb pontjairól származó emberek egyenesen Londonba repülnek, hogy ihletet kapjanak, és szekrényüket a legújabb divat szerinti ruhadarabokkal töltsék fel.

A London Club követi ezeket a trendeket, és eljuttatja Önhöz. Kiváló áron az otthona kényelméből. 

A London Club divatot (kép)visel. A trendeket ÖN viseli. 

 

2011-ben a London Club egyik alapítója Londonba utazott, és elbűvölték azok a ruhák, melyeket az utcákon, bárokban, üzletekben, iskolákban és sporthelyiségekben látott, így úgy döntött, hogy ezeket az egyedi trendeket eljuttatja a Cseh Köztársaságbeli vásárlóihoz is.

Így a hobbiból 2012-ben megalakult a London Club s.r.o. társaság, aminek a kezdeti víziója az volt, hogy a cseh vásárlóknak főként a londoni divatot kínálja, de a vállalat fokozatos növekedésével a kínálat más globális márkákra is kiterjedt.

2015-ben Szlovákiában kezdtük meg működésünket, és növekvő kereslet mellett 2017-ben nagykereskedelmi divatüzletet hoztunk létre. 

 

Jelenleg a London Club egyedülálló márkakoncentrációt kínál, és ügyfeleink több mint 15 000 ruhadarab közül választhatnak, miközben minden nap új árut adunk hozzá a kínálathoz.

Olyan eleganciát keres, mint amit a Regent Street vagy az Oxford Street bevásárlóközpontjában vásárolt ruhadabok sugároznak? Esetleg a Covent Garden piaci hangulata vonzza? Merítsen ihletet és vásároljon nálunk! 

 

Elhozzuk azokat a darabokat, amelyek éppen trendik. Követjük a legújabb trendeket London utcáin, és elhozzuk őket Önhöz. Ready to Wear rendszert kínálunk.

Élvezzük a divatot, divatkedvelők vagyunk, outfiteket állítunk össze Önnek, variálunk és játszunk. Ahogy Stefano Gabbana mondja: „A divat olyan, mint egy játék, új szabályok új évaddal."

 

 "A pénzemet pont ott szeretem, ahol látom: amint lóg a szekrényemben." Carrie Bradshaw