A KIÁRUSÍTÁS25 kóddal 25% kedvezményt kapsz az akciós kategóriába tartozó árukból.

Divatos lábbelik idén őszről - Mit mivel kombináljunk?

Nedvesek lesznek, szárazak maradnak, piszkosak lesznek, nem szennyeződnek be, megkopnak, nem kopnak el. Cipők! Örök küzdelem, de egyfajta függőség is. Kezeket fel, akinek szintén a legendás Carrie Bradshaw jutott eszébe a Szex és New York sorozatból. Na, és mikor máskor változtatnánk outfitünk egyik legfontosabb darabján, ha nem éppen ősszel? Tippeket adunk Önnek a divatos cipőkről és arról, mivel kombinálhatja őket.

Egyik évszak sem ilyen gazdag a lábbelik terén, mint az ősz. Az igazság azonban az, hogy pont ilyen esetben további dolgokat is meg kell oldanunk az összeállítások terén. Lehet, hogy magassarkú csizmát szeretnénk felvenni, de mi magunk is tudjuk, hogy a csúszós térkövek még azokat is sokszor elbizonytalanítják, akik rendszeresen hordanak magassarkút. Azonban nem szeretnénk senkit sem elrettenteni!

A vastagabb talpú bakancsok fantasztikusan néznek ki. Dönthet továbbá a térd feletti, a térd alatti vagy a bokacsizma mellett is. Kipróbálhatja napjaink legújabb trendjét is: vegyen fel egy ceruzaszoknyát, és hagyja, hogy az előbb említett hosszúszárú csizma kikandikáljon alóla. Ez az összeállítás többször látható rakott szoknyával vagy egész ruhával is. Ezt csak az Önök fantáziájára bízzuk. Ha pedig nincsen gazella lába, nem számít! Vizuálisan hosszabbítják és vékonyítják a lábat a térd feletti csizmák. Ehhez jól passzol egy mini ruha és egy minőségi harisnya, így biztosan kitűnik majd az utcán, hiszen vonalait igazán jól kihangsúlyozza ez az összeállítás. Outfitjét kiegészítheti egy hosszú kabáttal vagy egy prémes galléros bőrkabáttal, hogy elkerülje a megfázás kockázatát. De a csizmák még egy szűk nadrágon is tökéletesen megállják a helyüket egy elegáns hosszabb blúzzal vagy kabáttal kombinálva. Ha különböző találkozókra megy a nap folyamán, ez az a lehetőség, amelyhez biztosan nyúlhat! Egy ilyen ruhában ráadásul még az iskolában is biztosan stílusosnak érezheti magát. 

Kopie návrhu blog 1 - boty

Bokacsizma az irodába és a vásárláshoz is

Nem mindannyian szeretjük az alacsony vagy magas sarokkal rendelkező félcsizmákat. Az alacsony cipő tökéletesen passzol a farmerhez és az elegánsabb fajtájú nadrágokhoz. Könnyen mosható változatban is megtalálja őket. Semmilyen időjárás sem jelenthet akadályt, ha az utcán szeretné őket viselni. Nagyon jól mutatnak továbbá egy bozontos pulóverrel, de egy teljesen formális inggel is. Egy pár cipőt többféle változatban hordhat – akár ultraelegáns akar lenni, akár egy kis lazaságot és sportot szeretne ebbe az eleganciába vinni.

A bokacsizma és a gumicsizma minden ősz abszolút és elválaszthatatlan klasszikusa. Ez egy igazi mentőöv, ha nincs kedve a csizmához, ugyanakkor attól tart, hogy fázna egy félcipőben. Ez ismét ékes példája annak, hogy szinte bármivel kombinálhatja ezt a cipőt. Akár a kedvenc farmerére vágyik, akár egy romantikus, puha pamutruhát szeretne felvenni mintás harisnyával, a bokacsizma biztosan nem fog csalódást okozni. Ismét több lehetséges anyag, szín és minta közül választhat a piacon. Ha lázadó lélek, próbálja ki azokat, amelyek erős fém szegecsekkel rendelkeznek.

Minden bizonnyal idén ősszel is értékelni fogja a trendi szegecseket és egyéb feltűzéseket. A worker stílusú csizma pedig kimenti azokban a pillanatokban, mikor úgy érzi, hogy öltözéke unalmasnak hat. Különböző színek és a már említett feltűzések közül válogathat, amelyek teljesen felpezsdítik az "szürke" összeállításokat. Meglepő módon az ilyen cipők feltűnnek a fekete harisnya mellett farmerszoknyával vagy bőrszoknyával kombinálva. De nem nyúlhat mellé akkor sem, ha egy klasszikus farmert, egy pulóvert, egy parka kabátot és egy stílusos kalapot választ.

blog 1 - boty

Ha pedig úgy érzi, hogy a borongós őszi napok alatt Önre is rátelepedett ez a szürkeség, akkor cipőjével mindig megvillogtathatja stílusát. A jó ízlés mellett a piacon kényelmet is tudnak nyújtani, és kell ennél több? Egyszerre kényelmes, és jól is néz ki.