A KIÁRUSÍTÁS25 kóddal 25% kedvezményt kapsz az akciós kategóriába tartozó árukból.

Téli cipők. Hogyan kombináljuk a stílust a kényelemmel?

Odakint kezd egyre hidegebb lenni és ahogy a nagyszüleink is mondogatni szokták, a hideg alulról jön. Ez azt jelenti, hogy a legfontosabb, hogy a lábak melegen legyenek. Valaki számára a télicipő vásárlás maga a szükséges rossz. Mi azonban adunk pár tippet olyan téli cipőkre, amelyeknek köszönhetően a téli outfit kiválasztását élvezni fogja. Ha azt gondolja, hogy a kinti hőmérséklet csökkenése által csökken az esély a stílusra is, téved. Megmutatjuk miért.

Igen, mindenekelőtt a kényelem és a funkcionalitás a legfontosabb. Kezdhetjük a klasszikus hótaposónál is. Lehet, hogy azt gondolja, egy ilyen típusú cipőt csak téli szórakozás során viselhet, ám ez nem így van. Vegyen fém csattal ellátott hótaposó cipőt, vagy válasszon egyet nem megszokott színben, ez a cipőtípus biztosítja a kényelmet és véd a csúszástól is, de mindenekelőtt stílusosan fog majd mutatni benne. Viseljen hozzá szűk szabású farmert vagy leggings-t, és a hosszú steppelt kabát is jól áll majd hozzá. Ha mindez unalmasan hangzik, vegyen színes sapkát, sálat és kesztyűt. Választhat fűzős vagy bokarészen műszőrmével ellátott hótaposót is.

zimni_obuv_blog

A szépségért nem kell mindig szenvedni

Ha viszont eleganciára vágyik, válasszon hosszú szárú csizmát. Az abszolút sláger épp a klasszikus fekete muskétás csizma, amely kombinálható szűk nadrággal és rövid szoknyával is. Szexi választás lehet a hosszú szárú csizma kombinációja bőr rövidnadrággal és selyem inggel. Majd vegyen hozzá tetszés szerinti elegáns kabátot és kész is az outfit, amellyel lehetetlen hibázni. Természetesen választhat klasszikus hosszú szárú csizmát is, sarokkal vagy anélkül, ezek a cipők sosem mennek ki a divatból. Több cipő belső izolációval is rendelkezik, így a felfázáson sem kell aggódni. Ön pedig örülni fog, hogy a szépségért sem kell annyit szenvedni.

És ha csak a városba ugrik be? Az arany középút a belső műszőrmével ellátott klasszikus bokacipő. Az ilyen cipő stílusosan mutat szoknyával, de feltűrt farmerrel is. A legnagyobb haszon, hogy ezt a cipőt kombinálhatja elegáns kabáttal és klasszikus dzsekivel is. Így vagy úgy, a télicipő vásárlás sem kell, hogy unalmas legyen.