A KIÁRUSÍTÁS25 kóddal 25% kedvezményt kapsz az akciós kategóriába tartozó árukból.

Felsők és nadrágok a kapszulagardróbban. Mit és hogyan kombináljunk?

Legutóbbi cikkünkben arról írtunk, hogyan könnyítsünk a szekrényünkön és a pénztárcánkon az úgynevezett kapszulagardróbbal. A lényeg, hogy azt jó minőségű, funkcionális és könnyen kombinálható darabokkal töltsük fel. Eddig azzal foglalkoztunk, mit szelektáljunk ki, most viszont azokra koncentrálunk majd, amikről úgy döntött, a szekrényében maradhatnak.

A basic darabok diószínűk. Ahogy már előző cikkünkben is írtuk, válasszon basic felsőket semleges színekben, hiszen így tudja azokatproduktovka 17.12. legjobban kombinálni outfitje többi darabjával. Ezenkívül ne felejtsen el a ruhatárába egy farmerdzsekit és egy kabátot is beilleszteni, hiszen ezeket lehet a legjobban kombinálni egy elegáns nadrággal. Ha pedig a melegebb felsőrészeknél tartunk, ne felejtse el a steppelt kabátot és a ballonkabátot sem. A kapszulagardrób további fontos eleme még a jó minőségű fehér ing. Ezt a darabot szekrénye ékköveként ugyanúgy viselheti a munkába, mint mikor beugrik a városba egy pohár borra. Ha pedig odakint hidegre fordul az idő, válasszon egy jó minőségű anyagból készült pulóvert. Így nem kell attól tartania, hogy pár hónap elteltével ki kell azt dobnia.

Ha pedig azon morfondírozik, hogy a kapszulagardrób unalmas, akkor téved! Minden bizonnyal örömét leli majd a kiválogatott darabjaiban. A legfontosabb az, hogy így több ideje lesz, hiszen a kapszulagardróbnak köszönhetően nem fogja Önt elönteni szekrénye tartalma. Az egyszerű kombinálhatóság pedig kiegészítői kreatívabb felhasználását eredményezi. Úgy érzi, túl „halvány” az összeállítása? Akkor törje meg outfitje szürkeségét egy jó minőségű és karakteres kézitáskával. Bár a jellegzetes mintáknak már búcsút mondtunk, a kapszulagardrób színskáláját nem kell elrontania. Csak a nagyon tarka darabokból lesz egy kicsit kevesebb, de higgye el, ettől megkönnyebbül majd.

A józanság azonban a nadrágra is vonatkozik. Ruhatárából nem hiányozhatnak a jó minőségű farmerek, sem a szélesebb, sem a slim szabásúak. Ez természetesen az Ön személyiségétől és a preferenciáitól is függ. Ne féljen a jó minőségű, magas derekú kosztümnadrághoz nyúlni, hiszen nem feltétlenül kell elegáns felsőrésszel kombinálnia. Nyugodtan viseljen hozzá egy basic fehér pólót, vegyen fel egy farmerdzsekit, tűrje fel a nadrágszárat, és vegye fel kedvenc tornacipőjét. Így pedig rögtön elkészített egy olyan outfitet, amely stílusos, ugyanakkor kihasználta kapszulagardróbja nagy részét.

Ne feledkezzen el arról sem, hogyan tudja felhasználni a szoknyákat. Biztosan nem veszik el a szekrénye alján a sötét színű ceruzaszoknya, amit kombinálhat például egy sötét zakóval és egy basic pólóval. De mit húzzunk a lábunkra? Választhat mondjuk egy pántos szandált, de akár egy Corverse stílusú tornacipővel is nagyszerűen fog festeni. Ha lecserélni a cipőt, egy teljesen új stílusú outfitet kaphat!

Következő cikkünkben a kapszulagardrób kiegészítőiről és cipőiről írunk. Ezúton is kellemes szelektálást kívánunk!

Kapsule na soc.  - hu